top of page
breathwork institute.jpg

Gecertificeerde Ademcoaches

Gecertificeerde Ademcoaches

Waar vind jij de door mij opgeleide ademcoaches in Nederland om een sessie of traject bij te boeken?

 

De hieronder genoemde coaches hebben na hard werken en persoonlijke verdieping bij het Ockelbo Breathwork Institute hun opleiding goed afgesloten.

Jaarlijks is er bijscholing om up to date te blijven. Deze ademcoaches zijn actief, professioneel, competent en kunnen het sessie verloop veilig begeleiden.

In een kort stukje tekst introduceren ze zichzelf. Kijk maar bij wie jij aansluiting vindt en met wie je een afspraak maakt.

 

Bij individueel ademwerk doet de adem het werk. Daarom spreken we over de kracht van de adem. Je gaat heel praktisch werken. Ademwerk is fysiek werk, lichaamswerk. Je komt in je lijf op plaatsen waar je met je hoofd en denken niet kunt komen. Alle Breathpower ademcoaches werken vanuit het principe: Don't talk, just breathe! 

410717876_862851889177734_8467533954909231096_n_edited.png
416432405_6963446987108777_8483995405186690610_n.jpg
Saera Simons

Sara Simons

Ademen Natuurlijk

De adem heeft mijn leven veranderd en dit gun ik iedereen! Mijn missie is dan ook om iedereen te laten ervaren wat een ademsessie kan bijdragen aan een fijner en lichter leven.

Je kunt bij mij terecht voor 1 op 1 ademsessies verbonden ademhaling en DUO sessies.
Ook bied ik trajecten aan waarin je door middel van ademhalingsoefeningen je algemene gezondheid kunt verbeteren. Daarnaast hou ik van koudwater dippen en begeleid ik mensen in een ijsbad.
Ik werk vanuit Son en Eindhoven, zie mijn website voor meer informatie:

+31 6520 75989

  • Instagram
  • Facebook

Sven Verhees

Ademen, hier kan ik veel over vertellen, maar uiteindelijk is het een kwestie van ervaren. Ik ben dankbaar dat het op mijn pad is gekomen en het heeft mij ontzettend veel gebracht. Dit is dan ook datgene wat ik iedereen gun en wil laten ervaren.

In mijn optiek is ademwerk een krachtig instrument, wat iedereen in zijn bezit heeft. Het vraagt alleen nieuwsgierigheid en een open blik om te ontdekken wat het voor jou kan betekenen. Ik help je graag op weg bij deze ontdekkingstocht.

Je kunt bij mij terecht in de omgeving Helmond voor één op één of duo verbonden ademhalingssessies.

+31 6511 66356

  • Facebook
Sven.jpeg
Thuisreis.jpg

Diane Zuiderwijk

Thuisreis

Welkom bij de Thuisreis Ademervaring. Mijn passie en professie vormen een unieke combinatie van AdemWerk  en de eeuwenoude kennis van Traditionle Chinese Geneeskunde, waarin de Qi – levensenergie – centraal staat. Mijn werkwijze is een bijzondere combinatie van methodieken, met ruim 20 jaar ervaring.

 

Hierin zal je gaan ervaren dat mijn aanpak niet adem-benemend is maar ademgevend.  Dit zorgt voor opluchting in moeilijke periodes van o.a. burn-out, depressie, rouw.

Met mijn manier van werken voel jij je weer helemaal fit en vitaal op fysiek, emotioneel, mentaal en zelfs spiritueel gebied in jouw leven.

 

Ik bied mijn diensten aan in individuele en duo-sessies of in groepsverband via ademcirkels.

 

Ik nodig je uit om met mij in verbinding te komen, zodat ik je kan laten ervaren hoe ademhaling jouw leven transformeert.

Tijdens onze sessies is jouw veiligheid en welbevinden een vanzelfsprekendheid.

+31 6512 49370

Kevin van der Straten

Vikinglife

“Praten daar ben ik niet voor. Altijd dat eeuwige gepraat. Dat kost me teveel tijd. Dan is het gauw te laat.”

- Het Goede Doel, Eenvoud (1983)

 

Als ervaren coach richt ik mij op de ontwikkeling van (persoonlijk) leiderschap. In coaching wordt veel gepraat. Woorden bedenk je in je hoofd. Daar vind je de antwoorden niet. Je hoofd, je gedachten en je woorden zetten je op het verkeerde been. Je lijf liegt nooit. Je lijf communiceert niet met woorden, maar door middel van de adem. 

 

Wat vertelt jouw adem je? Op zoek naar antwoorden? Kom ademen!

 

Ik begeleid jou als adempartner en -coach tijdens individuele en groepssessies. 

 

Vikinglife is gevestigd in Noord-Nederland (Dwingeloo). We werken op verzoek ook op lokatie. Neem contact op om de mogelijkheden te verkennen. 

“Uit je hoofd. In je lijf. Doen!” 

+31 6519 93171

  • Instagram
  • Facebook
Kevin.jpeg
pascalle

Pascalle Deelen

Breathwork by Wildbeing

Adem kan het je leven transformeren? Mijn antwoord daarop is: ABSOLUUT JA! Het heeft niet alleen mijn leven veranderd en richting gegeven, maar ook dat van honderd duizenden mensen over de wereld.

Daarom faciliteer ik met alle liefde en in veiligheid voor jou mooie helende reizen van buiten naar binnen. Terug naar het hart en in contact met je ware zelf. Jouw essentie. En voel die creatiekracht stromen!

Ook dit doe ik het liefst in de natuur, omdat de natuur kalmerend en helend is voor het systeem. Een medicijn op zichzelf.

Belangrijk is dat we samen kijken wat bij jou past!  Voel je vrij om contact met me op te nemen voor de mogelijkheden. Adem voor een beter, vrijer en mooier leven voor jezelf, en daarmee dus ook voor iedereen om jou heen. Beleef de kracht van jouw eigen adem, want dat gun ik zó voor iedereen!

 

Liefs,

Pascalle

+31 64597 7436

Sander Tops

Osteopathie Geldrop

Zelf heb ik de afgelopen jaren tijdens de vele ademsessies mogen ervaren wat de verbonden ademhaling voor je kan betekenen. Het is nu voor mij een mooie 
methode die ik naast mijn werk als osteopaat toepas. Het is een veilige manier om op een andere wijze contact te maken met je lichaam. Op het moment dat er een bewuste verbinding is met je ademhaling kan er gevoeld worden wat er in het onderbewuste leeft. Elke sessie is een nieuwe, andere en waardevolle ervaring.

Wil je ontdekken wat de ademhaling voor jou kan doen
dan begeleid ik je graag.

Sander Tops

+31 6104 93544

Sander Tops
Lisa.png

Lisa Teunissen

Adem Bewust

Uit je hoofd en in je lijf, dat is wat een ademsessie doet.  Nadat ik bewust verbonden geademd heb voel ik me opgelucht, ontspannen en opgeladen en dat gun ik jou ook!

Cliënten beschrijven mijn begeleiding als liefdevol, rustig en zacht.

Je kunt bij mij terecht voor:

Ademreizen: kom bewust verbonden ademen om emoties en trauma’s te verwerken en beter inzicht te verkrijgen in jezelf en in wat voor jou belangrijk is. Ik geef therapeutische 1-op-1 sessies, duo-sessies en kleine intieme groep-sessies in Eindhoven bij mij thuis, op locatie of in de natuur.

Daarnaast kun je bij mij terecht voor:

Adem & ijs sessies: leer door koude training dat je altijd een keuze hebt om te ontspannen. Boost je immuunsysteem, verbeter je bloedcirculatie en je concentratievermogen.

Bewust gezond ademen: leer met ademhalingsoefeningen jouw adempatroon optimaliseren om je gezondheid te verbeteren, klachten te verlichten en je energie te verhogen.

Ademsessies voor je paard: leer hoe je met ademhalingsoefeningen de gezondheid van je paard kan verbeteren.

Ben je benieuwd hoe bewust ademen jouw leven gaat veranderen? Ik begeleid je graag!

Ik ben Lisa Teunissen, jouw ademcoach.

Barry Thiele

Adem-man

Hallo, mooi mens, wat leuk dat juist mijn profiel je aanspreekt, dat is natuurlijk niet voor niets! Sinds een aantal jaren, ben ik in aanraking gekomen met het fenomeen Koud water training. Ik heb hierover veel boeken gelezen, maar ik ben ook praktisch aan het werk gegaan. Eerst vijf seconden koud douchen, dan tien seconden koud douchen tot volledig koud douchen gedurende het gehele jaar. Daarnaast geef ik met enige regelmaat koudwatersensaties in een mooi natuurwater in de Achterhoek.
De verbinding tussen de natuur en je eigen natuur zijn mooie inzichten die na voren komen als je je bewustzijn vergroot! Het resultaat leidt eigenlijk continu naar een goede en bewuste ademhaling. Op basis hiervan ben ik mezelf gaan verdiepen in de ademhaling en de koudwatersensaties, ik ben erachter gekomen dat het ontdekken van je eigen ademhaling en de verbinding hiermee van essentieel belang zijn om de juiste controle te kunnen pakken in het dagelijkse leven. De ademhalingstechnieken en de verbonden ademhaling worden in mijn praktijk 1 op 1, in duo sessies of in groepssessie van maximaal 8 personen gegeven.
De reis naar binnen, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel in beweging komen.

"Geef lucht aan je adem!"

+31 6551 40775

  • Facebook
barry.jpg
bottom of page