top of page
De Helende Ademcirkel
ademcircel studio purana

De  Helende Ademcirkel

Healing breath

Is een andere benaming voor Transformational breathing van Judith Kravitz. In het Nederlands noemen we deze mooie ademtechniek de Verbonden Ademhaling.

Een Healing Breath ademsessie werkt op drie gebieden namelijk het fysieke lichaam wordt gereinigd en je ervaart daardoor een enorme opschoning en boost. Het emotioneel mentale deel wordt door de hogere energie die in zuurstof zit aangeraakt waardoor je ruimte voelt en de spanningen in geest en lijf verlicht worden. Een ademsessie lucht op. Voor iedereen. En als laatste op het spirituele niveau waarin je je heel duidelijk verbonden en liefdevoller voelt met jezelf en je omgeving.

Door gericht te ademen wordt je waarnemingsvermogen aanzienlijk vergroot en kun je bewustere keuzes maken. Je zit niet alleen in je hoofd en je kunt de veranderingen die je met het denken zou willen doen, nu op een dieper cel niveau daadwerkelijk neerzetten. Dat is pas echt transformeren, dat is blijvend veranderen en het verbeteren van je situatie.

Als je kracht geeft aan je adem, geeft je adem jou direct de kracht die je nodig hebt.

"Ik weet nog goed hoe ik de eerste keer bij Erik binnenkwam. Ik was zenuwachtig en enorm angstig. Daarnaast had ik mijn vriend meegenomen omdat ik nergens alleen naartoe durfde en ook niet alleen durfde te autorijden. Ik heb de Breath Access package deal gevolgd. De eerste twee keren waren access bars en daarna drie actieve ademsessies. Op het begin was ik na iedere sessie voornamelijk gefocust op wat er niet goed voelde in mijn lijf. Erik was altijd erg positief en leerde mij hierdoor ook anders kijken naar mijn lijf. Hierdoor ging ik ook steeds meer focussen op wat wel goed voelde. Ik kan nu zeggen dat ik ben veranderd. Ik heb meer rust, ben meer ontspannen, minder last van paniek en angst, ik geniet meer van kleine dingen, ik slaap beter, durf alleen in de auto te stappen en kies beter voor mezelf. Erik is een erg fijne ademcoach. Hij is rustig, positief en heeft veel kennis. Daarnaast is Erik er niet alleen voor je tijdens de sessies maar ook daarbuiten. Je kan hem altijd bellen/appen en dat is erg fijn in zo’n proces. Hij begeleidt je ook goed in iedere sessie. De huiswerkoefeningen zijn ook erg fijn en gebruik ik nog steeds dagelijks."

Lieke, Eindhoven

Helende ademcirkel

voor mannen en vrouwen

KOSTEN:

Deelname Helende Ademcirkel €35,- (Sessie à 2,5 uur)

Maandelijks organiseert Erik op meerdere locaties gemengde Adem cirkels. Als je samen in een kring gaat ademen werkt dat heel krachtig. Deze actieve ademvorm levert altijd iets op. Het maakt in feite niet uit wie er voor welk thema komt. Er zijn namelijk altijd raakvlakken. Omdat de herkenning in de ander zo duidelijk is gebeuren er magische dingen die zorgen voor prachtige inzichten. Als je je adem verandert kun je je leven veranderen. Als je jezelf meer ruimte geeft om te ademen, geeft je adem jou direct meer ruimte om vrijer te leven.

Een ademcirkel avond start altijd met een fijne binnenkomst en uitleg van het programma wat doorgaans 2,5 uur zal gaan duren. Op de mat beginnen we met enkele adem, concentratie en aardings-oefeningen. Adembewustzijn en bewust ademen als warming up.

Na het goed neerzetten van een intentie voor jezelf ga we naar de kern van de bijeenkomst. Je gaat dan ruim 45 minuten, liggend transformerend ademen. Heel mooi, heel veilig en voor iedereen uit te voeren. Erik gebruikt goed uitgekozen en passende muziek om de sessie prettiger te maken voor jouw proces. De ademsessie wordt afgesloten met een 15 tot 20 minuten durende diepe ontspanning. Daarna sluiten we samen de cirkel af met een kop thee en fruit om zo in je kracht en opgelucht en lichter naar huis te kunnen gaan. Welverdiend.

Hoi Marije, jij doet nog regelmatig de zeven magische ademminuten toch? Wil je aub eens kort opschrijven wat het met je doet?  Wat je er aan hebt?

"Jazeker, dat wil ik wel. Ik moet zeggen dat ik met jouw toegestuurde opname het nog fijner vind dan toen ik het alleen met timer deed. Door de subtiele aanmoedigingen tussendoor denk ik. Ik doe het vaak in de avond wanneer iedereen naar boven is en met minimaal licht aan en ik ongestoord de magische minuten kan doen. Tijdens de 3 minuten circulair ademhalen gebeurt er al wat, je voelt de toevoer van zuurstof in je lijf, als dan de 2 min geluid maken komt(vind ik het fijnste gedeelte) gebeurt er nog meer aan sensaties (ik begin vaak met mijn handen als kommetje voor mijn mond bij uitademing van geluid) die trillingen door je lijf, ervaar het echt als loslaten, dingen die uit mijn lijf gaan, in dat deel vind ik vooral prettig je extra aanmoediging om wat te schudden met bovenlichaam, hoofd etc prettig. En dan de 2 min stilte, ook heerlijk om even na te voelen in je lijf wat dit heeft gedaan, met een glimlach op je gezicht.

Uhm, is niet kort maar de 7 min zijn wel fijn kort en erg effectief. "

 

Marije Deurne

"Hoi Erik, de sessie van gisterenavond was heel fijn. Ik ervaar een soort reset. Het loslaten van oude schuldgevoelens en de triggers die daardoor worden veroorzaakt. Dank je wel"

 

Rob R. Mierlo-Hout

bottom of page