top of page
ademcircel studio purana

De  Helende Ademcirkel

De Helende Ademcirkel

Healing breath

Is een andere benaming voor Transformational breathing van Judith Kravitz. In het Nederlands noemen we deze mooie ademtechniek de Verbonden Ademhaling.

Een Healing Breath ademsessie werkt op drie gebieden namelijk het fysieke lichaam wordt gereinigd en je ervaart daardoor een enorme opschoning en boost. Het emotioneel mentale deel wordt door de hogere energie die in zuurstof zit aangeraakt waardoor je ruimte voelt en de spanningen in geest en lijf verlicht worden. Een ademsessie lucht op. Voor iedereen. En als laatste op het spirituele niveau waarin je je heel duidelijk verbonden en liefdevoller voelt met jezelf en je omgeving.

Door gericht te ademen wordt je waarnemingsvermogen aanzienlijk vergroot en kun je bewustere keuzes maken. Je zit niet alleen in je hoofd en je kunt de veranderingen die je met het denken zou willen doen, nu op een dieper cel niveau daadwerkelijk neerzetten. Dat is pas echt transformeren, dat is blijvend veranderen en het verbeteren van je situatie.

"Hoi Erik, de sessie van gisterenavond was heel fijn. Ik ervaar een soort reset. Het loslaten van oude schuldgevoelens en de triggers die daardoor worden veroorzaakt. Dank je wel"

 

Rob R. Mierlo-Hout

Als je kracht geeft aan je adem, geeft je adem jou direct de kracht die je nodig hebt.

Helende ademcirkel

voor mannen en vrouwen

KOSTEN:

Deelname Helende Ademcirkel €45,- (Sessie à 2,5 uur)

Maandelijks organiseert Erik op meerdere locaties gemengde Adem cirkels. Als je samen in een kring gaat ademen werkt dat heel krachtig. Deze actieve ademvorm levert altijd iets op. Het maakt in feite niet uit wie er voor welk thema komt. Er zijn namelijk altijd raakvlakken. Omdat de herkenning in de ander zo duidelijk is gebeuren er magische dingen die zorgen voor prachtige inzichten. Als je je adem verandert kun je je leven veranderen. Als je jezelf meer ruimte geeft om te ademen, geeft je adem jou direct meer ruimte om vrijer te leven.

Een ademcirkel avond start altijd met een fijne binnenkomst en uitleg van het programma wat doorgaans 2,5 uur zal gaan duren. Op de mat beginnen we met enkele adem, concentratie en aardings-oefeningen. Adembewustzijn en bewust ademen als warming up.

Na het goed neerzetten van een intentie voor jezelf ga we naar de kern van de bijeenkomst. Je gaat dan ruim 45 minuten, liggend transformerend ademen. Heel mooi, heel veilig en voor iedereen uit te voeren. Erik gebruikt goed uitgekozen en passende muziek om de sessie prettiger te maken voor jouw proces. De ademsessie wordt afgesloten met een 15 tot 20 minuten durende diepe ontspanning. Daarna sluiten we samen de cirkel af met een kop thee en fruit om zo in je kracht en opgelucht en lichter naar huis te kunnen gaan. Welverdiend.

bottom of page