Agenda Events & Workshops

 • Breath workshop Ockelbo WIJ GARDENS
  wo 24 aug.
  Ockelbo
  Come and discover the power of your own respiratory system and breath in a two hour workshop. Will it be a life chancing experience for you, like it was for me?
 • Gemengde ademcirkel Zen Centrum Eindhoven Happy vibes ipv 26 aug
  zo 28 aug.
  Eindhoven
  Samen ademen, voelen en lachen. De gemengde adem cirkel is een fijn samen zijn en toch zelf werken voor ontspanning. Met eerst wat fijne ademoefeningen bereiden we ons voor op de adem sessie. Niet therapeutisch ( dat kan je beter individueeel met Erik doen) en weel heel bevrijdend. Ontdek je adem.
 • Gemengde Ademcirkel Licht op Yoga Eindhoven. Heerlijke plek
  vr 02 sep.
  Eindhoven
  Laat je leiden door je adem. Wat kan ademkracht, ook op een zachte manier voor jou betekenen? Ook in deze gemengde ademcirkel gebeuren magische dingen. Welkom. Ontdek je adem.
 • Dip & Breathe event met Kevin en Erik
  zo 04 sep.
  Nuenen
  Samen zijn en verbinden met broeders en lieve sisters.Koude training en Adem. De sleutel volgens Wim Hof. All the Love all the power. We gaan eerst dippen, ook voor nieuwkomers met begeleiding en daarna door voor een helende ademsessie op de Mierloseweg. We sluiten af met een gezonde en verse soep.
 • Start Breathpower ademcoach opleiding in Zweden
  vr 09 sep.
  Ockelbo
  Wil jij dit jaar nog Breathpower ademcoach worden? stuur mij een mail als je de hele brochure wil lezen: info@studiopurana.nl Het kan in Ockelbo !