top of page
20211107_082729.jpg

Ockelbo
Breathwork Institute

logo_Ockelbo_vlag.png

Ockelbo Breathwork Institute

Wat en waar?

 

We wonen sinds Februari 2022 in Zweden in het prachtige winterwonderland dorpje Sunnanåsbo binnen Ockelbo kommun.

Het is een klein kwartiertje rijden van het Ockelbo centrum en 40 minuten van Gävle. We zijn omringd met 31 geweldige natuurreservaten en vele meren. Binnen 25 minuten rijden we naar Norrsundet, Gåsholma en Axmar bruk aan zee. Wat een verademing.

Ockelbo is heel makkelijk via de trein van Airport Arlanda Stockholm te bereiken. Na twee uurtjes vliegen kom je binnen anderhalf uur, langs prachtige dennenbossen en ontelbare, uitgestrekte meren aan op ons pitoreske stationnetje. Er wonen zo’n 2800 mensen in Ockelbo.

Hier kunnen we ons richten op wat we het liefst doen. Dat is persoonlijke groei en spiritueel werk zoals we aanbieden met o.a. yogalessen en ademsessies.

Cristal salon.jpg
opleiding groepsfoto.jpg

Helend ademwerk in combinatie met toerisme en een vakantie gevoel.

In het winter én zomer seizoen kun je bij ons terecht. Voor een prive retraite als je bijvoorbeeld verstilling en ruimte nodig hebt, als je uit wil rusten na een burn-out of als je samen met je partner of een dierbare vriend of je zoon de verdieping in wil. Of alleen voor een happy time-out of als je eindelijk nu eens in rust je boek af wil schrijven. Ook voor teams en groeps activiteiten kunnen we een prachtig programma samenstellen.

We maken alles op maat en jij boekt zelf je vliegticket naar Stockholm. De mogelijkheden om er een onvergetelijke tijd van te maken zijn fantastisch. Denk hierbij onder andere aan natuur wandelingen, zwemmen, meditatie, massages, access bars. Je kunt gaan ijsvissen met een kampvuur en barbeque. Of kies voor een overnachting in een blokhut, kayakken, out-door ademsessies, koud dippen, mountain biken, prive yogales of leer smeden bij onze lokale black-smith Kent. En of je wel of niet af wil sluiten in het “bruisende Venetië van het Noorden” Stockholm bepaal je uiteraard zelf.

Wat kan een mooi weekend of weekje bij ons in Ockelbo voor jou betekenen?

Välkommen till oss! Erik en Anne-Marie

Onze vaste activiteiten in het instituut zijn:

 

- Tension Release Yoga (wekelijks)

- Zwangerschapsyoga en adembegeleiding (op aanvraag)

- Helende ademcirkel (maandelijks en individueel)

- Nederlandse ademcoach opleiding (2 keer per jaar)

- Dip & Breath events (4 keer per jaar)

- Ontspanningsmassage en Access Bars (op aanvraag)

 

Een programma voorstel maken en een prijsopgave vragen doe je via: info@studiopurana.nl of whatsapp en videobel eerst met Erik +31654280164

Erik van Tilburg
breathwork institute.jpg
bottom of page