top of page
access-bars-Purana
ACCESS BARS

Access consciousness

ACCESS BARS™

Alles van het leven komt mij toe met gemak, vreugde en glorie!

Iedere Bars-sessie kan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen. Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen?
Is het je opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is?
Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’. Het ontvangen en leren van Access Bars™ zorgt ervoor dat er veel meer hiervan in jouw leven te voorschijn kan komen.
Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.
In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

Studio Purana is een flexibele 'studio'.

Omdat wij beschikken over een mobiele massagetafel kunnen wij de juiste setting bij u thuis creëren indien het niet lukt om naar onze studio te komen. Neem contact op indien u hierover meer wilt weten.

Reiki behandeling

Access Bars PLUS

Wat is er nog meer mogelijk?

Een cliënte die regelmatig voor een massage komt vroeg me of een combinatie met Access Bars mogelijk was. Wat als je na ruim 50 minuten nog eens een half uur mijn rug, schouders en nek masseert? Dat bleek een schot in de roos te zijn. 

Na de Access Bars sessie bouw ik in stilte de tafel om, geen gepraat of contact. Je blijft in de ruimte en ontspanning die de bars je gegeven hebben. Daarna, als ik de ruimte verlaten heb kan je zonder bovenkledingstuk plaats nemen op de massagetafel. Vervolgens word je warm ingedekt en krijg je aansluitend een massage met extra kruik en hete olie.

Hoe kan jij nog dieper ontspannen? Aanmelden of vragen?

"Wauw Erik, wat heerlijk dit! Ik kan moeilijk woorden vinden voor hoe ik me nu voel, maar wat in me opkomt is opgelucht., lichter, een beetje van de wereld en heel ontspannen...

Vanmiddag kwam ineens het besef dat ik nog helemaal niet zoveel gedacht had vandaag. Ruimte in mij hoofd."

Babette B. Eindhoven

ACCESS BARS PLUS

Access Bars Facilitator

Inmiddels is Erik als Bars behandelaar 3 jaar verder en nu gediplomeerd Access bars Facilitator. D.w.z. dat je bij hem zelf kunt leren hoe je Access Bars sessies of behandelingen kunt geven. Dit gebeurt in de Access Bars class. Daarvoor ben je een hele dag bezig. Houd de agenda a.u.b. bij en zie wanneer zo’n lesdag gehouden wordt. Dit kan in Nederland en ook in Zweden met extra weekend ervaring. Als je vooraf al interesse hebt en zelf Access Bars Practicioner wil worden, is nu al aanmelden handig want dan houden we je vrijblijvend op de hoogte.

bottom of page